SURXONDARYO VILOYATIDAGI DIQQATGA SAZOVOR ZIYORATGOHLAR (Journal of Universal Science Research, 2024)
Maqolada Surxondaryo viloyatida joylashgan diqqatga sazovor ziyoratgohlarning siz bilmaga beshtasi haqida so’z yuritiladi