UNIB O‘SGAN O‘Z YURTINGDAN AYRILMA (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada iste’dodli turkman shoiri Maxtumqulining hayot yo‘li, Firog'iy taxallusini tanlashiga sabab bo‘lgan omillar, o‘zbek-turkman xalqlarining mushtarak aloqalariga bir nazar tashlandi.