Makroiqtisodiy ko‘rsatgichnilar o‘zgarishiga jiddiy ta‘sir etuchi global omillar va ularni o‘rganish yo‘llari. (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada makroiqtisodiyot, mamlakatimizda makroiqtisodiyot boʻyicha koʻrsatkichlar va unga salbiy ta'sir koʻrsatuvchi omillar haqida bayon etilgan.