COVID 19 KASALLIGINI O’TKAZGAN BEMORLARDA JIGAR KASALLIKLARINING KECHISHI. JIGAR KORRELYATSIYASI. (Journal of Universal Science Research, 2023)
COVID-19 bilan kasallangan bemorlarni o’rganish davrida ushbu kasalikdan qoladigan asoratlardan biri bo’lgan jigar faoliyatining buzilishidir. Ushbu maqolada COVID-19 kasalligini o’tkazgan bemorlarda jigar kasaligining kechishi va jigar korrelyatsiyasi haqida ma’lumot berilgan.