IQTISODIYOTNI RIVOJLANTIRISH CHORA-TADBIRLARINING AMALDAGI NATIJALARI. (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqola mamlakatimizda iqtisodiyotimizni yaxshilash va asosan Surxondaryoda  qilinayotgan  o’zgarishlar  haqida  so’z ketadi.