INVESTITSIYА JАLB ETISH BО‘YICHА XОRIJ TАJRIBАLАRI VА UNDАN О‘ZBEKISTОN SHАRОITIDА FОYDАLАNISH IMKОNIYАTLАRI (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada investitsiyalarni xorij tajribasi orqali  zamonaviy iqtisodiy o‘sishga ta’siri, investitsiyalarning amaldagi mexanizmi va investitsiyalarning bozor iqtisodiyotiga taʼsiri koʻrsatilgan. Xorij tajribalari orqali investitsiyalarning o‘ziga xos xususiyatlari hamda, uning mehnat bozori bilan o‘zaro ta’sirining o‘ziga xos xususiyatlari yoritilgan.