PAMIDOR TARIXI (Journal of Universal Science Research, 2024)
Pamedor navlarini yangilash va ularni ekisportga tayyorlash. Uning tarkibini aniqlash.  Uning tarixini o’rganish  va yangi navlardan yuqori hosil olish.  Pomedorning  yovoyi turlarini aniqlash.