MASHG`ULOTLARNI O`YIN TARZIDA TASHKIL ETISHNING NOANANAVIY USULLARI. (Journal of Universal Science Research, 2024)
Maktabgacha ta'lim bolaning akademik va ijtimoiy rivojlanishi uchun asos boʻlib xizmat qiladi. An'anaviy usullar samarali boʻlsa-da, noan'anaviy, oʻyinga asoslangan yondashuvlarni oʻz ichiga olgan holda, oʻrganish tajribasini oshirish va yaxlit oʻsishni ta'minlash mumkin. Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi darslarni oʻynoqi tarzda tashkil etish, ijodkorlik, faollik va tajribaviy oʻrganishni ta'kidlashning turli noan'anaviy usullari oʻrganilgan.