KORXONANING BIZNES JARAYONLARINI MODELLASHTIRISH (Journal of Universal Science Research, 2024)
Maqolada korxonalarning biznes jarayonlarini modellashtirish usullari, modellashtirish bosqichlari va bunda yuzaga kelishi mumkin bo’lgan muammolar, ularni baratarf qilsih qilish usullari haqidagi izlanishlar tahlili keltirilgan.