Arab yozuvidagi harflarning she’riyatdagi jilosi (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada mumtoz  she’riyatimizda keng qo‘llanilgan  kitobat san’atining mohiyati, uning  ta‘sirchanligi hamda ichki imkoniyatlari haqida ma’lumot  berib o‘tilgan.