АХБОРОТ-ТАЪЛИМ МУҲИТИДА ТАЛАБАЛАРНИНГ МУСТАҚИЛ ИШЛАРИНИНИНГ ТАШКИЛИЙ ТУЗИЛМАСИ (Journal of Universal Science Research, 2024)
Мақолада олий таълим тизимида талабаларнинг мустақил таълим олишларини ташкил этиш масалалари умумий тарзда ўрганилиб, уларнинг турлари, мустақил таълим олишда арурий компетенциялар атрофлича ёритилган.