KORXONALAR FAOLIYATINI TIJORAT BANKLARI ORQALI MOLIYALASHTIRISHNI YANADA TAKOMILLASHTIRISH (Journal of Universal Science Research, 2024)
Maqolada korxonalar faoliyatini tijorat banklari orqali moliyalashtirish hamda uni takomillashtirish turlari va usullari, bu borada amalga oshirilgan ishlar ko’lami tahlil qilingan.