HARBIY PEDAGOGIK JARAYONNING XUSUSIYATLARI (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada pedagogikaning asosiy maqsadi va ideallari.Harbiy pedagogic jarayonning xususiyatlari yoshlarimizni vatanparvarlik ruhida tabiyalash va ularni harbiy xizmat jarayonida duch kelishi mumkin boʼlgan qiyinchiliklarni yengib oʼtishga o‘rgata oladigan yagona fan ekanligini isbotlashdan iboratdir.