Dinning ijtimoiy, ahloqiy funksiyalarining jamiyat taraqqiyotiga ta'siri (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada axloq va iymon tushunchalariga doir muhim masalalarning ilmiy nazariy va  jamiyatda tutgan  o`rni  falsafiy jihatdan  tahlil  qilingan. Shuningdek, axloq falsafasining milliy va umumbashariy ahamiyati shaxsni har tomonlama tarbiyalashda axloq va iymon tushunchalarining o`rni masalalariga yangicha yondashishga urinilgan. Bu maqolada ko‘proq din  qanday  ta’sir ko‘rsatishi haqida aytib o‘tilgan.