O’ZBEKISTONDA IXTIYORIY SUG’URTAGA BO’LGAN ISHONCH (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqola bugungi kunda O’zbekistonda qanday sug’urta turlari borligi to’g’risida va ular qanday amal qilayotgani va majburiy va ixtiyoriy sug’urtaning amal qilinish darajalri to’grisida ma’lumotlar berilgan. Sug’urta O’zbekistonda qanday rivojlanganligi, bu borasida qanday ishlar amalga oshirilgnligi yoritilgan.