BRONXIAL ASTMA (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maqolada bronxial astma etiologiyasi, patogenezi, tasnifi, davolashi, diagnostikasi, klinikasi ko'rsatilgan. Bronxial astma bilan kasallanish va bronxial astmani davolash aks ettirilgan.