O‘quvchilarda skripka cholg‘usida ijrochilik texnikasini rivojlantirish bo‘yicha amaliy tavsiyalar (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada o`quvchilar o'rtasida skripka cholg`usida ijro texnikasini ishlab chiqish bo'yicha amaliy tavsiyalar berilgan. U mavjud metodologiyalarni tushunish uchun adabiyotlar tahlilini, samarali amaliyot strategiyalarini tavsiflovchi usullar bo'limini va kuzatilgan yaxshilanishlarni namoyish etadigan natijalar bo'limini o'z ichiga oladi. Munozara bo'limi ushbu topilmalarning ahamiyatini o'rganadi, so'ngra skripka chalish mahoratini yanada oshirish bo'yicha xulosalar va takliflar