PSIXOLOGIYA METODLARINING QO`LLANILISH TARTIBLARI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Psixologiya - bu insonni, uning ruhiy xususiyatlarini va turli vaziyatlardagi xatti-harakatlarini o'rganadigan fan. Psixologiyada mutaxassisga psixologik holatni to'g'ri baholash va tegishli xulosalar chiqarishga yordam beradigan inson tadqiqotining bir nechta asosiy usullari mavjud: