POLIAKRILAMID VA FIBROIN ASOSIDA NANOTOLARNI SHAKLLANTIRISH. (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqola poliakrilamid (PAM) va fibroin birikmasidan hosil bo'lgan nanokompozitlarning sintezi va tavsifini o'rganadi. Tadqiqot nanokompozitlarni shakllantirish uchun ishlatiladigan usullarga, ularning tarkibiy va morfologik tavsiflariga va turli sohalarda, shu jumladan biomeditsina va materialshunoslikda potentsial qo'llanilishiga qaratilgan.