UMUMIY O`RTA TA`LIM MAKTABLARIDA KOMPYUTER GRAFIKASINI O`QITISH METODIKASI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada umumtaʼlim maktablarida kompyuter grafikasi bo’limi o’qitish bo’yicha tavsiyalar berilgan. Dars jarayoni o’quvchilarga dars berishda innovatsion metodlarini qo’llash bo’yicha malumot berilgan.