UMUMIY O’RTA TALIM MAKTABLARIDA SMM BO’LIMINI O’QITISH METODIKASI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada SMM –ijtimoiy mediya marketing haqida ma’lumot berilgan, hamda umumta’lim maktablarida informatika va axborot texnologiyalari fanida SMM bo‘limini o‘qitish  metodikasi yoritilgan  va  SMM  bo‘limini o‘qitish  foydali  jihatlari haqida tushunchalar berilgan.