O`rta ta’lim muassalarida matematika fanini amaliy hisoblashlarni o’qitishni avtomatlashtirish (jarayonini mobil ilova c++ coding dasturida) bo’yicha tayyorlangan loyiha asosida. (Journal of Universal Science Research, 2023)
O`rta ta`lim muassasalarida matematika fanini amaliy hisoblashlarni o`qitishni avtomatlashtirish c++ coding mobil ilovasi orqali tashkil etish yoritilgan.Mobil ilova foydalanuvchidan vaqt va joy tanlamasdan berilgan masalani tez, aniq, sifatli yechimini olishda yordam beradi.