BOSHLANG‘ICH ONA TILI VA O‘QISH SAVODXONLIGI DARSLARINI INGLIZ TILI BILAN INTEGRATSIYALASH YO‘LLARI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinflarda ona tili darslarini ingliz tili darslari bilan integratsiyalash yo`llari  ko’rsatilgan