Темирбетон оралиқ қурилмалари юк кўтариш қобилиятини аниқлашнинг мавжуд усуллари (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ушбу мақолада, конструкцияларининг ишлатлиши, темирбетон оралиқ қурилмалари юк кўтариш қобилиятини аниқлашнинг бир қанча усуллари келтилган.