Breadth-first algoritmi va Dijkstra algoritmining farqlari. (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada Breadth-first va Dijkstra algoritmining farqlari haqida bayon etilgan. Bu ikkita algoritmni taqqoslash orqali ikkala algoritmni chuqurroq tadqiq etishga harakat qildik.