SURXONDARYONING MADANIY MEROSI VA MADANIYATI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Surxondaryo o’zining boy madaniy merosi bilan alohida ajralib turadi Ushbu maqolada Surxondaryo viloyatining tarixiy madaniy merosi va uning go’zal madaniyati haqida ma’lumot berilgan.