Tabiat bilan tanishtirish bolalarni estetik tarbiyalashning asosiy vositasi sifatida (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarga tabiat bilan tanishtirishning dolzarbligi,ahamiyati hamda, tabiatga to‘gri munosabatni tarbiyalash va hissiy tajribaga asoslangan, atrof-muhit haqidagi real bilimlarni anglashning ta’limiy vositasi ekanligi haqida ma’lumot berilgan.