“МИЛЛИЙ ЭСТРАДА ВОКАЛ САНЪАТИ” (Journal of Universal Science Research, 2023)
Мумтоз шеъриятимизда эстрада қўшиқлари сифатида ижро этиладиган ва тингловчилар мусиқий ва шеърий дидини юқорига кўтарадиган шеърлар талайгина топилади. Мақолада эстрада хонандалигини ўзига касб қилган ижодкор мумтоз шеъриятимиздаги шеърларга эътибор бериши ва шеърий китобларни доимий мутоола қилиб бориши лозимлиги ҳақида сўз юритилади