BOSHLANG’ICH TA’LIM SIFAT SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA ZAMONAVIY YONDASHUV (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada Oʻzbekiston Respublikasida taʼlim sohasida xususan boshlangʻich taʼlim sohasida boʻlayotkan islohotlar, hamda taʼlimni kuchaytirish uchun olib borilayotgan zamonaviy yondashuvlar haqida maʼlumot keltiriladi.