RAQAMLI ASRDA BOSMA NASHRLARNING ROLI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada bosma ommaviy axborot vositalarining nima ekanligi, uning o’rni, elektron ommaviy axborot vositalaridan farqi haqida ma’lumotlar keltirilgan. Shuningdek, bosma OAVlarga bugungi kunda talab, uning zaif va kuchli jihatlari ochib berilgan.