MAKTABGACHA TA'LIM TASHKILOTI BILAN OILA HAMKORLIGI. (Journal of Universal Science Research, 2023)
Bola tarbiyasida oilaning o‘rni beqiyos. Oila bolaga qattiq ta’sir ko‘rsatadi, uni atrofdagi hayotga moslaydi. Jamiyatda esa tarbiya faqat ota-onaning shaxsiy ishigina bo‘lib qolmasdan, balki ularning ijtimoiy burchi hamdir.Ushbu maqolada Maktabgacha Ta’lim tashkilotining oila bilan hamkorligi bolaning tarbiyasi uchun qanchalik ahamiyatga ega ekanligi keltirib o’tilgan.