INVESTITSIYANING QURILISH VA ISHLAB CHIQARISH SOHALARINING RIVOJI UCHUN TUTGAN O’RNI (SAMARQAND VILOYATI MA’LUMOTLARI ASOSIDA) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maqolada investitsiya faoliyatining mazmun-mohiyati, mamlakatda barqaror iqtisodiy yuksalishga ijobiy ta’sir etuvchi omillardan biri ekanligi haqida, xususan Samarqand viloyatida qurilish va ishlab chiqarish sohalariga kiritilayotgan investitsiylar, mamlakatimizda investorlarga yaratilayotgan imkoniyatlar va yurtimizdagi qulay investitsion muhit haqida ma’lumotlar keltirilgan.