SURUNKALI SKLERODERMA (TIZIMLI SKLEROZ) KASALLIGINING TURLARI, BELGILARI VA DAVOLASH USULLARI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Bugungi davrga kelib skleroderma kasalligi avj olib bormoqda. Bu kasallik surunkali kasallik hisoblanadi bizning bu maqolamiz skleroderma kasalligi haqida ma’lumot beradi ya’ni unda skleroderma qanday kasalligi, uning belgilari, kasallangan odamda qanday jarayonlarni sodir bo’lishi, kasallangan bemorni ichki azolar patologiyasini ya’ni azolarda qanday jarayonlar borishi, o’zgarishi va qisman bo’lsada uni davolashni o’rgatadi.