BOSHQARUV MA’NAVIYATI VA RAHBAR AXLOQINING DIALEKTIK ALOQADORLIGI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Mazkur maqolada davlat boshqaruvida davlat xizmatchilarining boshqaruv ma’naviyati va rahbar axloqining o‘zaro dialektik aloqadorligi hamda u bilan bog‘liq bo‘lgan muammolarning falsafiy-siyosiy tahlili o‘rganilgan