IKKILAMCHI RESURSLARDAN OLINGAN NOTО‘QIMA MATOLAR XUSUSIYATIGA XOM ASHYO TARKIBINING TA’SIRI TADQIQOTI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ikkilamchi xom ashyoni qayta ishlash va turli maqsadlar uchun to’qima- tikma usulda nотўқима matolarni yaratish uchun foydalanish imkoniyati aniqlandi. Ikkilamchi xom ashyo xususiyatlarining asosiy ko'rsatkichlari va turli xil tolali таркибдаги to’qima-tikma nоto'qima materiallarning iste'mol xususiyatlari aniqlangan, bu esa sifatni yaxshilash va assortimentni kengaytirish uchun ularni qo'llash mumkin bo'lgan sohalarni aniqlash imkonini beradi