O'ZBEKISTONNING JAHON SAVDO TASHKILOTIGA A'ZO BO'LISH ISTIQBOLIDA KAMSITMASLIK TAMOYILINING TA'SIRI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada jahon avsdo tashkilotiga a’zolik O’zbekiston iqtisodiyotiga ta’siri va kamsitmaslik tamoyilini amalda qo’llash xususiyatari haqida yozilgan