QASHQADARYO VILOYATI SALOHIYATINI IQTISODIY TAHLILI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada xorijiy investitsiyalarni jalb qilish hamda investitsiyalar jalb etilgan hududning iqtisodiy tahlili to‘g‘risida fikr yuritilgan. Bundan tashqari mamlakatimizdagi ijtimoiy-iqtisodiy tendensiyalar hamda ko‘rsatkichlar haqida va kelajakda ushbu ko‘rsatkichlarni ko‘tarish maqsadida xorijiy investorlar bilan ishonchli aloqalarni o‘rnatish to‘g‘risida ma’lumotlar keltirilgan.