MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA TABIATGA MEHR TUYGʻUSINI SHAKLLANTIRISH METODLARI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada Maktabgacha ta‘lim muassasasi tarbiyalanuvchilari borliq va unga tutash hodisalar va tabiatni sevishga qaratilgan holatlarni ko’rish mumkin. Bola tarbiyasida tabiatning o’z o’rni borligi va undan oqilona foydalanishni tushuntirish zarurligi alohida to’xtalib o’tilgan