IQTISODIYOTDA MARKETING TIZIMI , TALABLARI VA JARAYONI. (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada marketing jarayoni, iste’molchi ehtiyojlarini o’rganish, marketingning turlari, tovarning namunasini yaratish, talabni va ular harakatini o’rganishdan iborat.