ALISHER NAVOIYNING “LAYLI VA MAJNUN” ASARIDAGI DO‘STLIK TIMSOLLARI HAQIDA (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada “Layli va Majnun” dostonidagi Majnunga ishq yo‘lida  yordam bergan doʻstlik timsollari haqida soʻz boradi. Do‘st bo‘lish uchun qanday sinovlarni boshidan o‘tkazish yoxud o‘z do‘stiga sodiq va vafodor ekanligini bildirish bosh mavzulardan biri qilib olingan.