MUSIQA DARSLARINI FANLARARO ALOQADORLIGIDA TASHKIL ETISH IMKONIYATLARI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maqolada musiqa ta`limi jarayonida o`qitish metodlari mazmunida fanlar aloqadorligiga oid manbaalardan foydalanishning dars sifati va samaradorligiga ijobiy ta`sir xususida fikr yuritiladi.