INTERFAOL O'QITISH METODLARI VA TEXNOLOGIYALARI ASOSIDA KREATIVLIK QOBILYATLARINI RIVOJLANTIRISHI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maqolada o‘quvchilarning boshlangʻich sinf davridagi o‘qish faoliyati bilan bog‘liq ta’limiy va fiziologik jarayonlar uyg‘unligi, bu jarayonda bolaning idrok etish qobiliyatini to‘g‘ri rivojlantirish masalalari to‘g‘risida ilmiy-amaliy ma’lumotlar taqdim etilgan.