Shukur Xolmirzayev hikoyalarida inson va tabiat mavzusining badiiy talqini (Journal of Universal Science Research, 2023)
Shukur Xolmirzayev ijodida tabiatga bo‘lgan muhabbat va inson obrazining talqini.