O‘rta Osiyo, xususan O‘zbekiston paleolit va mezolit davri jamoalari moddiy madaniyatining o‘rganilishi tarixi xususida (Journal of Universal Science Research, 2023)
Mazkur maqolada O‘rta Osiyo, xususan O‘zbekiston paleolit va mezolit davri jamoalari moddiy madaniyatining o‘rganilishi tarixi manbalar tahlili va  o’rganilgan arxeologik ma’lumotlar asosida ochib berilgan.