INGLIZ TILIDA SOʻZ BOYLIGINING AHAMIYATI VA UNI RIVOJLANTIRISH USULLARI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada ingliz tilini chet tili sifatida oʻganayotgan davlatlardagi yuqori sinf oʻquvchilari uchun soʻz boyligining oʻrni qanchalik darajada ekanligi va uni oshirishda duch kelinadigan qiyinchiliklarga yechim sifatida samarali va koʻpchilik uchun osonlik bilan oʻzlashtirsa boʻladigan bir necha usullari haqida ma'lumot beriladi