MATEMATIK FUNKSIYALARNI MAKTAB O’QUVCHILARIGA O’RGATISHNING USULLARI VA METODLARI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada matematik funksiyalarni maktab o’quvchilariga o’rgatishning yangi pedagogik usullari va metodlarini ko’rib chiqamiz. Matematik funksiyalar kundalik hayotimizda juda ko’p uchraydi va ulardan ko’p foydalanamiz. Shuning matematik funksiyalarni o’quvchilarga chuqurroq o’rgatish tavsiya etiladi. Ushbu maqolada matematik funksiyalarni o’quvchilarga o’rgatish metodlari bilan tanishib chiqamiz.