O‘zbekiston neft va gaz sanoatining tarixi, rivojlanishi va istiqbollari (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasi neft va gaz sanoatining tarixi, rivojlanishi o‘rganilgan, tahlil qilingan va kelajak istiqbollari hususida xulosalar ko‘rsatib o‘tilgan.