ARRALI SILINDRLAR VA KOLOSNIKLI PANJARALARNI YIGISH KETMA-KETLIGI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Jin mashinasini ishlatish orqali to’g’ri yig’ilgan arrali silindr, kolosnikli panjaralar va yaxshi sozlangan texnologik tirqishlarga ega bo’lgan mashinalar uzoq vaqt to’xtatmay ishlatish hamda yuqori sifatli paxta mahsulotini olish.