PROFESSIONAL TA’LIM TIZIMIDA MATEMATIKA FANINI O’QITISHDA ZAMONAVIY AXBOROT- TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada matematika fanini o'qitishda zamonaviy axborot texnologiyalaridan foydalanish, matematik ta’limga kompetensiyaviy  yondashuv, modellashtirish yordamida o’quvchilarga ma`lumotlarni grafik rejimda kompyuter multimediasi ko’rinishida taqdim qilish, modellastirilgan dasturlardan foydalanishning maqsadi haqida to'liq fikr yuritilgan.