Qiyin xayotiy vaziyatda qolgan talabalar psixologik farovonligi psixokorreksiyasining dolzarb muammolari (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada qiyin xayotiy vaziyatda qolgan talabalarning psixologik farovonligini rivojlantirishga oid uchta komponentdan iborat boʻlgan dastur modeli, xamda uning tarkibiga kirgan amaliy psixologik usullar, psixologik mashq va oʻyinlar taklif etilgan.